Christine and the Queens – “Je te vois enfin”

©CPU – Ymke Dirikx

Het is intussen vier jaar geleden dat Christine and the Queens hun tweede album uitbracht. Voor Chris creëerde de Franse artiest een nieuw genderbendend alter-ego waarnaar de plaat uiteindelijk vernoemd werd. De Frans-Engelse muziek was net zoals op Chaleur Humaine uit 2014 goed dansbaar en dat ging live dan ook gepaard met een blitse show met hippe dansmoves en Chris(tine) die zich ten volste smeet. Sinds de release van Chris bracht ze nog een heel sterke ep uit, enkele samenwerkingen en zelfs wat covers, maar nu krijgen we een nieuwe solosingle.

Wie een blitse comeback als “Damn, Dis-Moi” voor ogen had, zal misschien niet helemaal tevreden zijn met het nieuwe “Je te vois enfin”. De single heeft een uitnodigende beat, maar het is niet meteen een dansschijf te noemen. Dat is natuurlijk geen slechte zaak en de lichtjes nieuwe richting die de Franse inslaat lijkt bovendien veelbelovend. De synthpop voelt nog steeds retro aan, zoals bij Chris het geval was, maar klinkt toch net iets anders. We zijn dus benieuwd hoe de volgende nummers van Christine and the Queens gaan klinken en vooral hoe het nieuwe alter-ego Redcar zich verder zal ontwikkelen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.You can download . You can also see interesting things about MIA NONNA AMA EDWARD CULLEN - PARODIA ECLIPSE

Title : MIA NONNA AMA EDWARD CULLEN - PARODIA ECLIPSE
Artist : iPantellas
Duration : 02:38
Size : 3.62 MB
Source : Youtube Music/Video
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

SPONSOR:FORUM TWILIGHT
twilightedwardbella.forumcommunity.net/
AIUTIAMO TUTTI QUANTI LA NONNA 😀 CONDIVIDETE SUL VOSTRO PROFILO FACEBOOK ^^
iPantellas FAN PAGE
facebook.com/pages/iPantellas/292030795647?ref=search&sid=1503066981.3181749489..1
NONNA FAN PAGEhttp:// facebook.com/home.php#!/pages/MIA-NONNA-ACTIVITY/351116164747?ref=ts

Si ringrazia di cuore Shadow Tutorials per la bellissima anteprima 🙂


Maybe you also like the following: