Het nieuwe Rock Werchter Encore kondigt Florence + The Machine aan

©CPU – Ymke Dirikx

Rock Werchter, Werchter Boutique en TW Classic zijn al jaren lang een vaste waarde in het Belgische festivallandschap, maar de organisatie achter de festivals in Werchter breidt dit jaar nog verder uit. Eerder dit jaar werd CORE al aangekondigd, een samenwerking met de organisatoren van Tomorrowland in het Ossegempark in Brussel. CORE vindt plaats op 27 en 28 mei, een maand voor Couleur Cafe in datzelfde park doorgaat. Alsof één nieuw festival nog niet genoeg is, komt er nu nog het nieuwe Rock Werchter Encore bij op 26 juni. Bij Encore, dat doorgaat op de vertrouwde festivalweide, ligt de focus voor een keer niet op mannelijke artiesten en bands, zoals het geval is bij de andere Werchters.

De grote headliner van deze editie wordt Florence + The Machine. De band rond Florence Welch zal binnenkort met een nieuwe plaat op de proppen komen, en stelt die in België dus voor met een klaarblijkelijk exclusieve festivalshow. Meer namen volgen binnenkort, en er is meer, want naast de Main Stage zal ook The Barn in gebruik worden genomen. Dat belooft!

Rock Werchter Encore gaat door op 26 juni op het festivalterrein van Werchter. De ticketverkoop start op 14 april. Voor een ticket betaal je 94 euro, tenzij je al een kaartje voor Rock Werchter hebt, want dan geniet je van tien euro korting. Voor meer informatie verwijzen we jullie door naar de website.

You can download Het nieuwe Rock Werchter Encore kondigt Florence The Machine aan. You can also see interesting things about 2010 MTV VMA s Recap

Title : 2010 MTV VMA s Recap
Artist : DaPhenom22
Duration : 01:13
Size : 1.67 MB
Source : Youtube Music/Video
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

A short recap of the 2010 MTV VMA's.


Maybe you also like the following: