Nieuwe single Alfie Templeman – “Leaving Today”

© Lillie Eiger

We worstelen allemaal wel eens met complexe existentiële vraagstukken. Ook Alfie Templeman loopt er af en toe tegenaan. De Engelse tiener ging in therapie om erachter te komen wat er mis met hem was, en hoe hij beter zou kunnen worden, maar merkte dat hoewel het hem hielp, het niet de antwoorden bood waar hij naar op zoek was. Om die toch enigszins te vinden, keerde Alfie zich naar muziek, en schreef zijn aanstaande album Mellow Moon over deze gevoelens. Slechts enkele dagen geleden liet hij ons al wat voorproefjes van dit album horen in de Club van Ancienne Belgique, maar nu deelt hij één daarvan ook met de rest van de wereld, namelijk “Leaving Today”. 

Op “Leaving Today” horen we een kant van Alfie waar we nog niet heel bekend mee waren. Waar het grootste deel van zijn repertoire ons vrijwel aan het dansen krijgt, is zijn nieuwste single wat trager. Het nummer gaat over de initiële verwarring over wie je nou bent na een relatiebreuk, maar de uiteindelijke acceptatie van de veranderingen die daarna volgt. Een wijze levensles van een negentienjarige, maar toch weet het nummer ons, net als in de Club, niet heel erg te boeien. Het mist de energie uit Alfies voorgaande releases, en “Leaving Today” zou van iedere andere jonge indiepopzanger kunnen zijn, dus origineel is het ook niet bepaald. We hopen dat de rest van Mellow Moon niet meer van hetzelfde is.

Mellow Moon verschijnt op 27 mei.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.You can download Nieuwe single Alfie Templeman - “Leaving Today”. You can also see interesting things about Leaving Today

Title : Leaving Today
Artist : Alfie Templeman - Topic
Duration : 04:13
Size : 5.79 MB
Source : Youtube Music/Video
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Provided to YouTube by Awal Digital Ltd

Leaving Today · Alfie Templeman

Leaving Today

℗ Chess Club Records, under exclusive license to AWAL Recordings

Released on: 2022-04-01

Producer: Alfie Templeman
Producer: Tom McFarland
Composer Lyricist: Alfie Templeman
Composer Lyricist: Tom McFarland

Auto-generated by YouTube.


Maybe you also like the following: