Nieuwe single Alice Cohen – “Wild Wolf”

© Julie Orlick

Hoewel Alice Cohen niet de grootste naam is binnen de muziekwereld, gaat ze wel al een heel eindje mee. Op veerienjarige leeftijd begon de Amerikaanse met het spelen van haar nummers in cafés en koffiehuizen. Naar het einde van de jaren ’70 toe zong Cohen ook in enkele bandjes; eentje daarvan was Fun City, met wie ze in 1979 haar eerste single “Save The Best for Last” uitbracht. Naast haar muzikale carrière is Cohen ook een visuele artieste die voornamelijk bekend staat om haar stop-motion animaties.

Het was al weer drie jaar geleden dat we nog een release van Alice Cohen kregen, maar dat was vast en zeker het wachten waard. “Wild Wolf” opent met vage drums en gitaarspel die de mysterieuze sfeer nog wat verder uitbouwen. Even later komt daar nog een synthesizer bij die een onheilspellend element toevoegt aan het nummer. Ook de stem van Cohen draagt bij aan het intrigerend geheel en met vlagen doet het “Wild Wolf” ons aan Kate Bush denken. Waarover de tekst gaat, is niet volledig duidelijk; in eerste instantie dachten we aan een begrafenis, even later denken we aan een bruiloft. De combinatie van al die raadselachtigheden zorgt voor een schitterend geheel en we hopen dan ook dat we meer nummers zoals deze zullen krijgen op Moonrising, haar album dat op 8 juli zal verschijnen.

Bandcamp / Youtube

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

You can download . You can also see interesting things about RICARDO VENTURA E GUILHERME FIUZA - P NICO

Title : RICARDO VENTURA E GUILHERME FIUZA - P NICO
Artist : Pânico Jovem Pan
Duration : 06:22
Size : 8.74 MB
Source : Youtube Music/Video
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Link do canal Cortes do +1:
youtu.be/XEy_JDq0YfY

Baixe o app Panflix:
panflix.com.br/

Inscreva-se no nosso canal:
youtube.com/panicojovempan

Entre no nosso site:
jovempanfm.com.br/

Facebook:
facebook.com/programapanico/

Siga no Twitter:
twitter.com/programapanico/

Instagram:
instagram.com/programapanico/

#Panico
#JovemPan
.
Assim como o Pânico, o novo Honda City Hatchback prova que é intenso em todos os sentidos.
Acesse: honda.com.br/automoveis/newcityhatchback?utm_source=jovem-pan&utm_medium=qr-code&utm_content=hab-autos_city-hb2022_sustain_awareness_jovem-pan_qr-code_fixo_nao-aplica_qr-code_qr-code_city_hatchback_projeto-jovem-pan&utm_campaign=pbc_hab-autos_city-hb2022_sustain_awareness_jovem-pan_qr-code


Maybe you also like the following: