Nieuwe single CHAILD – “Slow Down”

De Luxemburgse CHAILD groeide op in Luxemburg, maar verhuisde na een tussenstop in Liverpool naar onze hoofdstad. De jonge popartiest weet met zijn intrigerende stem bij iedereen snel de aandacht te trekken en vindt steeds het juiste evenwicht tussen sober en dramatisch. Inmiddels verzorgde hij al het voorprogramma van onder meer Dean Lewis en Mahmood, speelde hij op een handvol festivals en werkt hij hard aan nieuwe muziek. Nadat hij eerder dit jaar al “For Your Loving” uitbracht, keert hij vandaag terug met een nieuwe single.

Op “Slow Down” pakt CHAILD het toch een stuk rustiger aan dan op eerder werk, waardoor we zijn zachtaardige kant wat beter mogen leren kennen. Zijn heerlijk nostalgische stem trekt ook deze keer alle aandacht en weet de juiste nuances te leggen op de subtiele productie. Popmuziek moet niet altijd bombastisch zijn, want “Slow Down” toont opnieuw dat een paar akkoorden en een goede stem al genoeg kunnen zijn om ons te overtuigen. Troye Sivan zou met zekerheid jaloers zijn op deze beklijvende single.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!You can download . You can also see interesting things about OCTPATH TEASER Big Love 4K

Title : OCTPATH TEASER Big Love 4K
Artist : OCTPATH
Duration : 00:37
Size : 867.19 kB
Source : Youtube Music/Video
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

#OCTPATH
#4K


Maybe you also like the following: