Nieuwe single CLAMM – “Bit Much”

Dat er in Melbourne een bloeiende muziekscene is, hoeven we je niet meer te vertellen. Eentje die daar nu volop de vruchten van probeert te plukken, is CLAMM. De band bracht in 2020 debuutplaat Beseech Me uit, die vorig jaar wereldwijd opnieuw werd uitgebracht. Het zorgde er voor dat de interesse in het drietal steeg en dus moeten ze het ijzer smeden wanneer het heet is. Op 19 augustus verschijnt zo de tweede plaat van de band die de naam Care krijgt. Samen met die aankondiging krijgen we meteen de furieuze single “Bit Much”.

Net zoals de vrienden van Amyl and the Sniffers worden de songs van CLAMM urgenter bij iedere release. Door een knallende riff, schiet deze “Bit Much” zonder veel zever op gang. De pulserende drums en de strakke baslijn, geven het tempo een verschroeiende snelheid waarna de vocals nog wat meer agressie in het geheel brengen. Deze single is punk volgens het boekje met nog steeds ruimte voor aanstekelijkheid. Het refrein zet de meerstemmigheid van de band in de kijker en op die manier is “Bit Much” voorbij voor je het goed en wel beseft.

Deze zomer speelt CLAMM op Leffingeleuren.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.You can download . You can also see interesting things about OCTPATH TEASER Big Love 4K

Title : OCTPATH TEASER Big Love 4K
Artist : OCTPATH
Duration : 00:37
Size : 867.19 kB
Source : Youtube Music/Video
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

#OCTPATH
#4K


Maybe you also like the following: