Nieuwe single Fontaines D.C. – “Roman Holiday”

© CPU – Nathan Dobbelaere

De headliner van de toekomst. Het is een etiketje dat heel wat jonge bands tegenwoordig al snel op hun voorhoofd krijgen geplakt. Bij Fontaines D.C. zou die voorspelling echter wel eens kunnen uitkomen, gezien de Ierse band zijn schaapjes stilletjes aan echt wel op het drogen heeft. A Hero’s Death bleek een schot in de roos en als we de voorafgaande singles uit opvolger Skinty Fia mogen geloven, loert de bevestiging om de hoek. Een dikke week geleden wist de band ons ook al omver te blazen in een tot de nok gevulde Trix, waardoor de verwachtingen bij elke release haast torenhoog zijn.

De Ieren nemen ons op “Roman Holiday” een dikke vier minuten mee op een lekker chill postpunktripje, waarin ietwat melancholische gitaren de kroon spannen. Die zorgen er uiteindelijk zelfs alleen maar voor dat de nonchalante manier van zingen van frontman Grian Chatten nog beter uit de verf komt, waardoor Fontaines D.C. ons al snel wederom van zijn kunnen weet te overtuigen. Als een rustig doch onvoorspelbaar beekje kabbelt de track op die manier voort, en nestelen de Ieren zich nog wat steviger in ons hart. “Roman Holiday” is dus opnieuw een lekker voorsmaakje, dat nog meer doet uitkijken naar het hoofdgerecht binnen een paar dagen.

Skinty Fia is vanaf deze vrijdag, 22 april, beschikbaar. Binnen een paar maanden staat Fontaines D.C. op de Main Stage van het uitverkochte Rock Werchter. 

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.You can download . You can also see interesting things about MIA NONNA AMA EDWARD CULLEN - PARODIA ECLIPSE

Title : MIA NONNA AMA EDWARD CULLEN - PARODIA ECLIPSE
Artist : iPantellas
Duration : 02:38
Size : 3.62 MB
Source : Youtube Music/Video
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

SPONSOR:FORUM TWILIGHT
twilightedwardbella.forumcommunity.net/
AIUTIAMO TUTTI QUANTI LA NONNA 😀 CONDIVIDETE SUL VOSTRO PROFILO FACEBOOK ^^
iPantellas FAN PAGE
facebook.com/pages/iPantellas/292030795647?ref=search&sid=1503066981.3181749489..1
NONNA FAN PAGEhttp:// facebook.com/home.php#!/pages/MIA-NONNA-ACTIVITY/351116164747?ref=ts

Si ringrazia di cuore Shadow Tutorials per la bellissima anteprima 🙂


Maybe you also like the following: