Nieuwe single Hazlett – “Even If It’s Lonely”

Liefde is misschien wel de grootste muze voor de gemiddelde artiest. Verliefdheden en gebroken harten zijn prominente inspiratiebronnen voor velen, terwijl anderen de pen juist pakken om eerbetonen te schrijven aan meer platonische vormen van liefde. Dat tweede wilde de Australische muzikant Hazlett doen. Hij wilde een ode creëren aan wat hij warme liefde noemt: het type liefde dat niet voelt als een vuurwerkshow en waar ook geen hele boeken over geschreven worden, maar juist het type liefde dat je met je dierbaarste vrienden deelt. Dit idee resulteerde uiteindelijk in zijn nieuwste single, “Even If It’s Lonely”.

Als we luisteren naar “Even If It’s Lonely”, horen we al gauw dat het meer is dan alleen maar een lofzang voor Hazletts belangrijkste vriendschappen. De Australiër tackelt in het nummer namelijk ook het complexe concept van masculiniteit en zingt over de moeite die veel mannen hebben met het uiten van hun liefde voor elkaar. We hebben allemaal zo’n vorm van warme liefde nodig, ook degenen die zich misschien te trots of stoer voelen om het te accepteren. Het is een oprechte boodschap verpakt in een dromerig liedje, waarin voornamelijk zijn rustgevende stem en gitaarwerk centraal staan. “Even If It’s Lonely” is niet uniekste nummer dat we ooit hoorden, maar daardoor niet minder fijn om naar te luisteren op het einde van deze zonnige lentedagen.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!You can download . You can also see interesting things about MIA NONNA AMA EDWARD CULLEN - PARODIA ECLIPSE

Title : MIA NONNA AMA EDWARD CULLEN - PARODIA ECLIPSE
Artist : iPantellas
Duration : 02:38
Size : 3.62 MB
Source : Youtube Music/Video
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

SPONSOR:FORUM TWILIGHT
twilightedwardbella.forumcommunity.net/
AIUTIAMO TUTTI QUANTI LA NONNA 😀 CONDIVIDETE SUL VOSTRO PROFILO FACEBOOK ^^
iPantellas FAN PAGE
facebook.com/pages/iPantellas/292030795647?ref=search&sid=1503066981.3181749489..1
NONNA FAN PAGEhttp:// facebook.com/home.php#!/pages/MIA-NONNA-ACTIVITY/351116164747?ref=ts

Si ringrazia di cuore Shadow Tutorials per la bellissima anteprima 🙂


Maybe you also like the following: