Nieuwe single James Bay – “Everybody Needs Someone”

© CPU – Matthias Engels

In 2014 leerden we James Bay kennen met “Let It Go”, “Hold Back The River” en natuurlijk ook zijn herkenbare hoed. Zijn debuutalbum, dat het daaropvolgende jaar verscheen, bevatte een hoop leuke liedjes. De nummers van zijn tweede langspeler sloegen niet even hard aan, ondanks dat Electric Light er zeker mag zijn. Was het omdat de Brit net iets te veel risico’s had genomen waardoor fans hun idool niet meer herkenden of omdat hij zijn hoed in de kast had opgeborgen? We weten het niet, maar voor zijn derde album heeft James Bay zijn hoedenplank in ieder geval opnieuw geleegd.

“Everybody Needs Someone” begint vrij rustig. James Bay en zijn gitaar lijken de solotour op te gaan, maar tijdens het refrein komen er al een beetje pianoklanken bij, die een emotioneel element toevoegen aan de ruwe zang van de singer-songwriter. Tegen dat het tweede refrein aanbreekt, zijn er een voltallige band en enkele backingvocalisten aanwezig die voor een grootse impressie zorgen. Het lied bloeit nog verder open, als een zaadje dat van een bloem tot een boom uitgroeit. Het is zeker een goed nummer, maar tijdens het intieme begin horen we James Bay op zijn best.

Leap, het derde album van James Bay, verschijnt op 8 juli.

Facebook / Twitter / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.You can download . You can also see interesting things about MIA NONNA AMA EDWARD CULLEN - PARODIA ECLIPSE

Title : MIA NONNA AMA EDWARD CULLEN - PARODIA ECLIPSE
Artist : iPantellas
Duration : 02:38
Size : 3.62 MB
Source : Youtube Music/Video
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

SPONSOR:FORUM TWILIGHT
twilightedwardbella.forumcommunity.net/
AIUTIAMO TUTTI QUANTI LA NONNA 😀 CONDIVIDETE SUL VOSTRO PROFILO FACEBOOK ^^
iPantellas FAN PAGE
facebook.com/pages/iPantellas/292030795647?ref=search&sid=1503066981.3181749489..1
NONNA FAN PAGEhttp:// facebook.com/home.php#!/pages/MIA-NONNA-ACTIVITY/351116164747?ref=ts

Si ringrazia di cuore Shadow Tutorials per la bellissima anteprima 🙂


Maybe you also like the following: