Nieuwe single Joey Valence & Brae

Joey Valence & Brae brengen momenteel eigenhandig de hiphop van de jaren negentig opnieuw tot leven. Het duo werd in hun begindagen nog als meme bestempelt en weinig serieus genomen, maar dat veranderde naarmate hun geluid evolueerde en doortastender werd. Ondertussen zijn Joey Valence en zijn collega Brae steevaste sensaties die met slim bewerkte samples, nineties flow en leuke referenties naar grootheden als Beastie Boys en Biggie, een steeds groter wordend publiek aanspreken. Deze zomer trekt het Amerikaanse tweetal voor het eerst op wereldtour en die brengt ze ook voor het eerst naar België. Warmdraaien daarvoor doen ze met hun maffe nieuwe single “Watch Yo Step”.

Dat de Beastie Boys een grote inspiratiebron is van Joey Valence & Brae hoeven we je niet te vertellen, dat hoor en voel je namelijk aan alles op hun nieuwe single “Watch Yo Step”. De ongeremde (punk)energie neemt je al bij de eerste seconde helemaal over en dompelt je als luisteraar onder in een nostalgische bui. De wisselwerking tussen Joey en Brae is bovendien zeer aanstekelijk en zorgt ervoor dat “Watch Yo Step” lekker blijft verder flowen. Scherpte zit hem ook in de productie, waar de jaren negentig invloeden netjes met het heden werden gecombineerd. Joey Valence & Bae zal Pukkelpop met “Watch Yo Step” ongetwijfeld in vuur en vlam zetten!

Op zondag 21 augustus kan je Joey Valence & Brae aan het werk zien op Pukkelpop.

Facebook – Instagram Joey Valence – Instagram Brae

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.You can download Nieuwe single Joey Valence & Brae. You can also see interesting things about Joey Valence Brae - STARTAFIGHT

Title : Joey Valence Brae - STARTAFIGHT
Artist : Joey Valence & Brae
Duration : 03:09
Size : 4.33 MB
Source : Youtube Music/Video
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Official music video for 'Startafight '

Music Performed by: Joey Valence, Brae
Music Written by: Joey Valence, Brae
Music Produced by: Joey Valence
Music Mixed and Mastered by: Joey Valence

Check out Joey Valence and Brae:
Soundcloud ► soundcloud.com/JoeyValence
Spotify ► open.spotify.com/artist/6BkiL5nhcwWK6JqWbBjNgu?si=9v1w2wCmSECGgQOq6wBCeQ
Joey Instagram ► instagram.com/joeyvalence/
Brae Instagram ► instagram.com/heyybrae/i


Maybe you also like the following: