Nieuwe single Julia Jacklin – “Lydia Wears a Cross”

© Nick Mckk

Vandaag is een mooie dag voor iedereen die Julia Jacklin een warm hart toedraagt. Om en bij de drie jaar nadat de Australische met Crushing haar laatste albumgerelateerde wapenfeit op de wereld losliet, zit er nu een derde langspeler aan te komen. Komende zomer ligt Pre Pleasure in de winkelrekken, dit najaar stelt ze die plaat voor in de Europese concertzalen en, volgens het ‘geen twee zonder drie’-principe, lost ze vandaag met “Lydia Wears a Cross” een eerste voorsmaakje uit het album. Voor dat album werkte ze trouwens samen met Marcus Paquin, die eerder al producete voor onder andere The National, Richard Reed Parry (van Arcade Fire) en The Weather Station. Van die laatste band zijn Ben Whiteley en Will Kidman overigens ook te horen op het album.

Dat Julia Jacklin zich doorheen de jaren heeft opgewerkt tot het vaste meubilair binnen het indiefolklandschap, is geen geheim meer. Dat ze dat met haar nieuwste creatie nog eens in de verf zet, hoeft op zich ook niet meer te verrassen. Toch stemt het ons gelukkig dat de Australische met “Lydia Wears a Cross” nogmaals in de roos schiet, al is dat niet meteen op de meest toegankelijke manier. Zo heeft deze single met zijn vier minuten even de tijd nodig om mooi open te bloeien. Maar eenmaal dat gebeurt, klopt het plaatje wel volledig. Het nummer opent nogal minimalistisch met een simpele beat, wat begeleidende pianotoetsen en Jacklins stem. Op deze manier wordt er druppelsgewijs een nieuw element toegevoegd, waardoor deze “Lydia Wears a Cross” zich voorzichtig in je gehoorkanalen weet te nestelen eenmaal de baslijn zijn intrede maakt. Een gezellige terugkeer van Julia Jacklin, die nu al doet uitkijken naar meer.

Pre Pleasure verschijnt op 26 augustus. Op 14 november staat Julia Jacklin in de Antwerpse Trix. Een paar dagen later, op 17 november, speelt ze in de Amsterdamse Paradiso.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.You can download . You can also see interesting things about RICARDO VENTURA E GUILHERME FIUZA - P NICO

Title : RICARDO VENTURA E GUILHERME FIUZA - P NICO
Artist : Pânico Jovem Pan
Duration : 06:22
Size : 8.74 MB
Source : Youtube Music/Video
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Link do canal Cortes do +1:
youtu.be/XEy_JDq0YfY

Baixe o app Panflix:
panflix.com.br/

Inscreva-se no nosso canal:
youtube.com/panicojovempan

Entre no nosso site:
jovempanfm.com.br/

Facebook:
facebook.com/programapanico/

Siga no Twitter:
twitter.com/programapanico/

Instagram:
instagram.com/programapanico/

#Panico
#JovemPan
.
Assim como o Pânico, o novo Honda City Hatchback prova que é intenso em todos os sentidos.
Acesse: honda.com.br/automoveis/newcityhatchback?utm_source=jovem-pan&utm_medium=qr-code&utm_content=hab-autos_city-hb2022_sustain_awareness_jovem-pan_qr-code_fixo_nao-aplica_qr-code_qr-code_city_hatchback_projeto-jovem-pan&utm_campaign=pbc_hab-autos_city-hb2022_sustain_awareness_jovem-pan_qr-code


Maybe you also like the following: