Nieuwe single Lady Linn – “Come Out and Play”

© CPU – Jan Van Hecke

Lien De Greef heeft zich nooit laten inpalmen door één stijl, maar is het soort artieste die al heel haar carriere pootjebaad in diverse genres. Of het nu gaat om hiphop (als zangeres bij Skeemz), dance (met Howie and Linn) of jazz en swing (met haar Bigband The Magnificent Seven), met Lady Linn is het altijd wat afwachten wat je geserveerd krijgt. Eerder dit jaar kregen we al de elektronisch getinte ep I’m Fine te horen, een samenwerking met Gregory Frateur en Gustaph. Nu is het tijd voor de eerste single van een nieuwe ep. Dat stilzitten niet in het woordenboek van de Gentse zangeres staat, mag duidelijk zijn. De nieuwe ep Sea of Trees is namelijk het middenluik van een heuse trilogie.

De nieuwe single “Come Out and Play” laat meteen een fijn contrast horen ten opzichte van de wat sobere elektro van het vorige werk. Zoals de titel doet vermoeden, is “Come Out and Play” dan ook een speels nummer bedoeld om heupwiegend de zomer mee tegemoet te gaan. De zomerse gitaarriff en groovy bas geven de aanzet voor een nummer dat dankzij de herkenbare stem van Lien en het gebruik van koperblazers meteen erg vertrouwd aanvoelt. De instrumentale brug, waar de blazers in wisselwerking gaan met de gitaar, maakt ten slotte de weg vrij voor een einde waarin Lady Linn ietwat op de achtergrond verdwijnt. Dat de stem van een van de beste zangeressen van ons land niet prominent het voortouw neemt, zou in veel gevallen betreurenswaardig zijn, maar op “Come Out and Play” werkt het, verrassend genoeg. De aanstekelijke, warme sfeer van het nummer lijkt in elk geval uiterst geschikt als soundtrack voor zwoele zomeravonden.

Ep Sea of Trees verschijnt dit najaar. Nog een ep, Nocturne, die geïnspireerd wordt door de muziek uit de jaren zestig, staat dan weer gepland voor begin volgend jaar. Lady Linn gaat ook terug op tour en staat met haar Magnificent Seven op 9 november in de Vooruit, op 19 november in Zaal Lux in Herenthout en op 24 november in de AB Club.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.You can download Nieuwe single Lady Linn – “Come Out and Play”. You can also see interesting things about Lady Linn Gustaph - Call

Title : Lady Linn Gustaph - Call
Artist : Lady Linn
Duration : 03:30
Size : 4.81 MB
Source : Youtube Music/Video
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Lady Linn & Gustaph – Call

► Stream or download ‘Call’ here: ladylinn.lnk.to/Call

► Follow Lady Linn online:
Lady Linn on Instagram: instagram.com/realladylinn/
Lady Linn on Facebook: facebook.com/LadyLinn
Subscribe to Lady Linn on YouTube: youtube.com/channel/UC2xuRTFRX_FbaAbsu8tm9QQ

► Art Direction Roen Lommelen - roenlommelen.com

► Music video by Lady Linn & Gustaph performing Call. © 2022 LLMusic

► project gerealiseerd met de steun van het Fund Belgian Music, beheerd door de Koning Boudewijnstichting & Sabam for Culture

#LadyLinn #Gustaph #Call


Maybe you also like the following: