Nieuwe single Lauran Hibberd – “I’m Insecure”

© Rebecca Need-Menear

Lauran Hibberd mag dan nog geen enkele langspeler op haar naam hebben, ze brengt wel vrij regelmatig nieuwe muziek uit. Vorig jaar bracht ze een handje vol nieuwe singles uit, waaronder “bleugh”, en het jaar daarvoor werkte ze tijdens de lockdown samen met producer Suzy Shinn (Weezer, Panic! at the Disco, Dua Lipa en Fall Out Boy). Dit jaar staat de teller voorlopig op twee singles: “Still Running (5K)” met DJ Lethal en “Step Mum”. Lauran Hibberd liet op die twee nummers telkens een andere kant van zichzelf zien. De samenwerking met DJ Lethal klinkt wat elektronischer dan het solonummer, waarop het vooral de gitaren zijn die opvallen en dat is op haar nieuwste wapenfeit opnieuw het geval.

“I’m Insecure” gaat niet al te vlot van start, waardoor het eventjes wachten is vooraleer je er als luisteraar helemaal inzit. Gelukkig duurt het amper twintig seconden tot Lauran Hibberd echt van start gaat en eens ze echt vertrokken is, wordt ook het ritmische hoofdschudden in gang gezet. Het leuke, gitaargedreven popnummer mist die extra punch (of een iets hoger tempo) om het helemaal af te maken, maar “I’m Insecure” blijft een aardig nummer dat doet uitkijken naar meer.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.You can download . You can also see interesting things about MIA NONNA AMA EDWARD CULLEN - PARODIA ECLIPSE

Title : MIA NONNA AMA EDWARD CULLEN - PARODIA ECLIPSE
Artist : iPantellas
Duration : 02:38
Size : 3.62 MB
Source : Youtube Music/Video
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

SPONSOR:FORUM TWILIGHT
twilightedwardbella.forumcommunity.net/
AIUTIAMO TUTTI QUANTI LA NONNA 😀 CONDIVIDETE SUL VOSTRO PROFILO FACEBOOK ^^
iPantellas FAN PAGE
facebook.com/pages/iPantellas/292030795647?ref=search&sid=1503066981.3181749489..1
NONNA FAN PAGEhttp:// facebook.com/home.php#!/pages/MIA-NONNA-ACTIVITY/351116164747?ref=ts

Si ringrazia di cuore Shadow Tutorials per la bellissima anteprima 🙂


Maybe you also like the following: