Nieuwe single lentra – “i could die”

Lentra laat bij de meeste mensen misschien nog niet meteen een belletje rinkelen, maar daar mag vanaf nu verandering in komen. Je kan de Canadese artiest misschien al kennen als producer van landgenoot bbno$ of van zijn alter ego [email protected], waarmee hij met “buttercup” al een bescheiden hitje wist te scoren. Nu kondigt hij als lentra met “i could die” de eerste single van zijn derde album aan dat de opvolger zal worden van i wish things were different uit 2020.

Fans weten dat lentra zich niet vastpint op één genre en de ene keer kan gaan voor stevige bassen, terwijl de andere keer de kant van de frisse bedroompop wordt gekozen. Op “i could die” gaat hij voluit voor het tweede. De titel doet niet meteen vermoeden dat het om een vrolijk nummer gaat, al is het tegendeel waar. Hij zingt over hoe graag hij zijn vriendin ziet op een luchtige beat die voorzien wordt van een eighties synth en een vrolijk gitaartje. Dit geheel zorgt ervoor dat “i could die” de perfecte soundtrack is voor de warmere dagen die er aan zitten te komen.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.You can download . You can also see interesting things about MIA NONNA AMA EDWARD CULLEN - PARODIA ECLIPSE

Title : MIA NONNA AMA EDWARD CULLEN - PARODIA ECLIPSE
Artist : iPantellas
Duration : 02:38
Size : 3.62 MB
Source : Youtube Music/Video
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

SPONSOR:FORUM TWILIGHT
twilightedwardbella.forumcommunity.net/
AIUTIAMO TUTTI QUANTI LA NONNA 😀 CONDIVIDETE SUL VOSTRO PROFILO FACEBOOK ^^
iPantellas FAN PAGE
facebook.com/pages/iPantellas/292030795647?ref=search&sid=1503066981.3181749489..1
NONNA FAN PAGEhttp:// facebook.com/home.php#!/pages/MIA-NONNA-ACTIVITY/351116164747?ref=ts

Si ringrazia di cuore Shadow Tutorials per la bellissima anteprima 🙂


Maybe you also like the following: