Nieuwe single Loula – “Air Castles”

Loula

© Sanne van Hemert

Loula’s carrière begon met een raketstart door met haar eerste release gefeatured te worden op het bekende Engelse muziekplatform The Line of Best Fit. Niet alleen daar viel ze op, maar ook in thuisland Nederland won ze wat harten. Na deze eerste release volgde er een live sessie in TivoliVredenburg die ook uitkwam op alle streamingplatformen. Al deze releases werden goed ontvangen en dit leidde tot meer dan 100.000 luisteraars in haar eerste jaar als artiest en toen ze op het punt stond om een ep uit te brengen, sloeg het coronavirus toe. Ze maakte de keuze om de ep voor meer dan twee jaar in de ijskast te zetten en te wachten op betere tijden.

Maar vandaag gaat de ijskast voor het eerst open en krijgen we het eerste ijsje van Loula te horen in de vorm van “Air Castles”. Het is samen geschreven met David Westmeijer, die we kunnen kennen van The Brahms. Het nummer gaat over het hebben van dromen en de onzekerheden die daarbij komen kijken. Het begin redelijk rustig met een heerlijke piano en een drumbeat, maar je voelt al vanaf het begin dat het zich enorm opbouwt naar het refrein. Het fijne van het begin is dat alles zo liefelijk klinkt en in de coupletten is dit niet anders. De tekst kruipt als een oorworm in je hoofd en laat je niet meer los. In de refreinen schudt Loula dat schattige van zich af en ontstaat er een onwijs aanstekelijk indiedance nummer. In combinatie met een raspy randje op haar stem klinkt dit zeer aangenaam. Ook is er goed te horen dat het goed geproduceerd is door Westmeijer, er hangt zelfs stiekem een klein vleugje The Brahms aan vast en dat is zeker niet erg. “Air Castles” voelt als een frisse nieuwe start voor Loula en die bevrijding is goed te horen.

Toch blijft het knap om een ep zolang in de ijskast te zetten en het geduld te blijven houden dat het allemaal wel goed komt. Loula deed het, en overwon zichzelf met “Air Castles”. Op 30 september 2022 komt de rest van de ep en wij verheugen ons erop. 

Facebook/Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.You can download Nieuwe single Loula - “Air Castles”. You can also see interesting things about How to LIVE INSIDE a SQUID in Minecraft

Title : How to LIVE INSIDE a SQUID in Minecraft
Artist : Sub
Duration : 15:29
Size : 21.26 MB
Source : Youtube Music/Video
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

In today's video Sub finds an awful big Squid in the ocean and decides to make his NEW HOUSE inside!
► Follow me on Twitter! -- twitter.com/SubZeroExtabyte
► Get the OFFICIAL SubZeroExtabyte ROBLOX Shirt & Pants!
Shirt: goo.gl/xfPULM
Pants: goo.gl/TS1AHO

► More videos:
Roblox Adventures: bit.ly/2t0s3a6
Minecraft: bit.ly/2sMdC59
Best of Sub: bit.ly/2uePlJq

► Channels:
The Pals: youtube.com/user/MayaTOOTS
Sketch: bit.ly/2dkSI79
Alex: bit.ly/1Lj6pkS
Denis: bit.ly/1QUgm5j
Corl: bit.ly/1WhnaNX

► Music Credits:
Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0
creativecommons.org/licenses/b...
MonsterCatMedia - youtube.com/user/monstercat
Epidemicsound.com


Maybe you also like the following: