Nieuwe single Maggie Rogers – “That’s Where I Am”

(c) Kelly Jeffrey

Sommige artiesten doen er jaren over om zich enigszins bij het grote publiek bekend te maken, voor anderen is er dan weer een onvergetelijk startpunt dat hen regelrecht de sterren in katapulteert. De Amerikaanse Maggie Rogers behoort absoluut tot die laatste categorie. Haar spontane sollicitatie naar succes is zelfs gewoon te bekijken op Youtube. Tijdens een masterclass met eregast Pharrell deed ze als studente iedereens mond openvallen met haar nummer “Alaska” en de rest is ondertussen geschiedenis. Met alle welverdiende bewondering werd de succestrein in gang gezet. Maggie ging de wereld rond en bracht met Heard It In A Past Life in de tussentijd een klepper van een debuut uit. Moe maar meer dan voldaan trok ze zich even terug uit alle hectiek, op zoek naar ademruimte en een dosis welverdiende rust.

Onlangs ontvingen we gelukkig opnieuw een teken van leven uit kamp Maggie, met enkele cryptische visuele hints en zelfs meteen een aankondiging van haar nieuwe, tweede langspeler Surrender, verwacht op 29 juli. Toch bleef het nog een week lang gissen naar hoe die nieuwe nummers precies zouden klinken. Tot vandaag, want de Amerikaanse brengt met “That’s Where I Am” eindelijk de eerste single uit van haar tweede album.

“That’s Where I Am” ontvangt ons als vanouds in de gezellige klankwereld die ze de afgelopen jaren voor zichzelf heeft gecreëerd, waar meer akoestische folk-elementen zich gezellig vermengen met een euforische dosis popenergie. De grote verrassing lost ze echter in het refrein, waar ze de sterkere drums en gitaarwerk introduceert. Het mag duidelijk zijn dat Maggie zich in haar tussenperiode duidelijk heeft opgeladen met een dosis hernieuwde energie die ze nu ook graag met ons deelt. Meer dan vorig werk heeft “That’s Where I Am” in het gitaarwerk en de anthemachtige melodie een nostalgische ninetiessfeer over zich, die doet denken aan Alanis Morissette.

Maggie Rogers blijft trouw aan haar unieke spirituele zelve, maar bijt zich op het nieuwe materiaal wel vast in meer uitgelaten gitaar- en drumwerk. Het ziet ernaar uit dat we Surrender een plaat vol bruisende energie zullen krijgen. Laat maar komen. We zijn er klaar voor, Maggie.

Facebook / Instagram / website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.You can download . You can also see interesting things about RICARDO VENTURA E GUILHERME FIUZA - P NICO

Title : RICARDO VENTURA E GUILHERME FIUZA - P NICO
Artist : Pânico Jovem Pan
Duration : 06:22
Size : 8.74 MB
Source : Youtube Music/Video
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Link do canal Cortes do +1:
youtu.be/XEy_JDq0YfY

Baixe o app Panflix:
panflix.com.br/

Inscreva-se no nosso canal:
youtube.com/panicojovempan

Entre no nosso site:
jovempanfm.com.br/

Facebook:
facebook.com/programapanico/

Siga no Twitter:
twitter.com/programapanico/

Instagram:
instagram.com/programapanico/

#Panico
#JovemPan
.
Assim como o Pânico, o novo Honda City Hatchback prova que é intenso em todos os sentidos.
Acesse: honda.com.br/automoveis/newcityhatchback?utm_source=jovem-pan&utm_medium=qr-code&utm_content=hab-autos_city-hb2022_sustain_awareness_jovem-pan_qr-code_fixo_nao-aplica_qr-code_qr-code_city_hatchback_projeto-jovem-pan&utm_campaign=pbc_hab-autos_city-hb2022_sustain_awareness_jovem-pan_qr-code


Maybe you also like the following: