Nieuwe single Nick Mulvey – “A Prayer of My Own”

Op zijn nieuwste album New Mythology is het nog even wachten, maar Nick Mulvey loste hiervan wel reeds zijn tweede single. Voor het de opnames van zijn derde langspeler, trok Mulvey naar Parijs en werkte hij samen met producer Renaud Letang (Feist, Jamie Lidell, Manu Chao…). Of zijn nieuwe album net als zijn debuutalbum hoge toppen zal scheren, dat is nog maar de vraag. Met de release van zijn tweede single lijkt Nick Mulvey alvast goed op weg.

Net als bij vele artiesten die muziek maakten de voorbije jaren is ook bij Nick Mulvey de pandemie voelbaar in zijn nieuwste werk. In “A Prayer Of My Own” stelt hij zich dan ook kwetsbaar op. Al tokkelend op zijn akoestische gitaar zingt de Engelsman over de onzekerheid van de toekomst van onze planeet en onze samenleving. Luidop spreekt hij over zijn schrik voor de huidige veranderende en onzekere tijden. ‘De bedoeling is echter niet om mensen angstig te maken, maar eerder begrip te tonen voor eenieder die vandaag met dezelfde rare gedachten zit’, zegt hij zelf in een interview met Folkradio. ‘Get to know that beast within, give him love and bring him in’, zingt hij op het einde van het nummer. In melancholie is Mulvey niet van plan te blijven hangen, maar hij geeft hiermee nog een strijdlustige boodschap mee.

Voorlopig zijn er geen concerten van Nick Mulvey aangekondigd in België en Nederland. Wij hopen stiekem dat hij met deze tweede release alsnog de aandacht van enkele concert- en festivalplanners weet te trekken. Het album New Mythology verschijnt op 10 juni 2022.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.You can download . You can also see interesting things about RICARDO VENTURA E GUILHERME FIUZA - P NICO

Title : RICARDO VENTURA E GUILHERME FIUZA - P NICO
Artist : Pânico Jovem Pan
Duration : 06:22
Size : 8.74 MB
Source : Youtube Music/Video
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Link do canal Cortes do +1:
youtu.be/XEy_JDq0YfY

Baixe o app Panflix:
panflix.com.br/

Inscreva-se no nosso canal:
youtube.com/panicojovempan

Entre no nosso site:
jovempanfm.com.br/

Facebook:
facebook.com/programapanico/

Siga no Twitter:
twitter.com/programapanico/

Instagram:
instagram.com/programapanico/

#Panico
#JovemPan
.
Assim como o Pânico, o novo Honda City Hatchback prova que é intenso em todos os sentidos.
Acesse: honda.com.br/automoveis/newcityhatchback?utm_source=jovem-pan&utm_medium=qr-code&utm_content=hab-autos_city-hb2022_sustain_awareness_jovem-pan_qr-code_fixo_nao-aplica_qr-code_qr-code_city_hatchback_projeto-jovem-pan&utm_campaign=pbc_hab-autos_city-hb2022_sustain_awareness_jovem-pan_qr-code


Maybe you also like the following: