Nieuwe single Oh Wonder – “Fuck It I Love You”

© Josh Shinner

Het had niet veel gescheeld of het was gedaan met Oh Wonder. Anthony en Josephine besloten een tijd geleden namelijk om als koppel door het leven te gaan, maar dat bleek moeilijker dan gedacht. De coronaperiode woog nogal zwaar op hun relatie, waardoor ze bijna uit elkaar gingen. Toch vonden ze door middel van muziek een tweede adem, en verwerkten ze die moeilijke periode in 22 Break. Oh Wonder is echter geen band die dingen graag negatief achterlaat, dus besloot het duo om er een positiever vervolg aan te breien. 22 Make wordt op die manier de vrolijkere tegenhanger en verschijnt komende zomer.

Na het ietwat Bon Iver-achtige eerste voorsmaakje “Magnificent” horen we vandaag weer Oh Wonder zoals we dat van het duo gewoon zijn. “Fuck It I Love You” werd een soort dromerige, opzwepende popsong, waarin het duo zijn troeven op tafel gooit. Zachte synths, zonnige beats en de fijne samenzang tussen Anthony en Josephine. Op zich dus niets wat we nog nooit te horen kregen van de Britten, maar dat betekent niet dat deze single geen fijne soundtrack voor een zomerse namiddag kan zijn. Geleidelijk aan komen er wat meer elektronische toetsen op de achtergrond, waardoor ook hier – hetzij echt minimale – Bon Iver-achtige toetsen te horen krijgen. Het beste nummer dat we deze week hoorden? Neen. Een tof tussendoortje met hitpotentieel? Zeker!

Komende zomer passeert Oh Wonder twee keer op Belgische bodem. Op 6 juli staat de band in de Ancienne Belgique en op 9 juli op het Brugse Cactusfestival. 22 Make verschijnt op 19 augustus.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.You can download . You can also see interesting things about RICARDO VENTURA E GUILHERME FIUZA - P NICO

Title : RICARDO VENTURA E GUILHERME FIUZA - P NICO
Artist : Pânico Jovem Pan
Duration : 06:22
Size : 8.74 MB
Source : Youtube Music/Video
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Link do canal Cortes do +1:
youtu.be/XEy_JDq0YfY

Baixe o app Panflix:
panflix.com.br/

Inscreva-se no nosso canal:
youtube.com/panicojovempan

Entre no nosso site:
jovempanfm.com.br/

Facebook:
facebook.com/programapanico/

Siga no Twitter:
twitter.com/programapanico/

Instagram:
instagram.com/programapanico/

#Panico
#JovemPan
.
Assim como o Pânico, o novo Honda City Hatchback prova que é intenso em todos os sentidos.
Acesse: honda.com.br/automoveis/newcityhatchback?utm_source=jovem-pan&utm_medium=qr-code&utm_content=hab-autos_city-hb2022_sustain_awareness_jovem-pan_qr-code_fixo_nao-aplica_qr-code_qr-code_city_hatchback_projeto-jovem-pan&utm_campaign=pbc_hab-autos_city-hb2022_sustain_awareness_jovem-pan_qr-code


Maybe you also like the following: