Nieuwe single Ozzy Osbourne – “Patient Number 9” (feat. Jeff Beck)

Ozzy Osbourne heeft natuurlijk al lang geen introductie meer nodig. De legendarische frontman brak in de jaren ’70 door met Black Sabbath en lanceerde in 1980 zijn solocarrière. Het leverde hem culthits zoals “Crazy Train” en “Mr. Crowley” op. Het mag trouwens ook een mirakel genoemd worden dat Ozzy nog leeft, want de Amerikaan had een immens zware levensstijl, al is hij inmiddels al heel wat kalmer geworden. Die kalmte konden we ook terugvinden op zijn meest recente album Ordinary Man waarop hij met een melancholische blik terugkijkt op zijn leven.

Ozzy mag dan wel in de herfst van zijn carrière aanbeland zijn, toch denkt hij er nog niet aan om het voor gezien te houden. Samen met gitaarvirtuoos Jeff Beck brengt hij nu de single “Patient Number 9” uit en dat duurt ruim zeven minuten. Het nummer opent met verontrustende schreeuwen van Ozzy, waarna een oerdegelijke riff wordt ingezet. Ozzy’s stem klinkt nog steeds zoals we van hem gewoon zijn en tijdens het refrein klinkt dat net wat minder hevig, al vangt het fenomenale gitaarspel van Jeff Beck dat zonder moeite op. Op het einde van het nummer mag Beck zijn duivels dan ook nog eens volledig ontbinden met een gierende solo die anderhalve minuut duurt. Niets vernieuwend, maar typisch Ozzy.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.You can download . You can also see interesting things about MIA NONNA AMA EDWARD CULLEN - PARODIA ECLIPSE

Title : MIA NONNA AMA EDWARD CULLEN - PARODIA ECLIPSE
Artist : iPantellas
Duration : 02:38
Size : 3.62 MB
Source : Youtube Music/Video
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

SPONSOR:FORUM TWILIGHT
twilightedwardbella.forumcommunity.net/
AIUTIAMO TUTTI QUANTI LA NONNA 😀 CONDIVIDETE SUL VOSTRO PROFILO FACEBOOK ^^
iPantellas FAN PAGE
facebook.com/pages/iPantellas/292030795647?ref=search&sid=1503066981.3181749489..1
NONNA FAN PAGEhttp:// facebook.com/home.php#!/pages/MIA-NONNA-ACTIVITY/351116164747?ref=ts

Si ringrazia di cuore Shadow Tutorials per la bellissima anteprima 🙂


Maybe you also like the following: