Nieuwe single Porridge Radio – “The Rip”

© CPU – Leni Sonck

Het is nu echt wel aftellen geblazen naar de release van het tweede album van Porrdige Radio over een dikke maand. Begin maart werd de opener van de plaat, “Back to the Radio” alvast goed onthaald. Het zette meteen de toon voor wat – gedurfde uitspraak – een van de interessantste platen van het jaar kan worden, wie weet zelfs beter dan debuutplaat Every Bad uit 2020.

Nee, “The Rip” is geen verwijzing naar het gelijknamige nummer van Portishead, maar toch zijn ze vergelijkbaar op het vlak van emotionele zwaarmoedigheid. Zangeres Dana Margolin omschrijft het lied als volgt: ‘Ik wilde dat het klonk alsof je hart breekt en je de pijn over je hele lijf voelt’. Margolin maakt ons niks wijs, haar breekbare stem bereikt een absoluut hoogtepunt naar het eind van het nummer toe, waar je achteraf toch even van moet bekomen. Na een heerlijke passage in de Botanique een maand geleden, zijn we alvast razend benieuwd om de nieuwe nummers live te horen. We durven ons hand in het vuur te steken dat het publiek versteld zal staan van “The Rip”.

Nog een leuk weetje: de bijbehorende clip werd geregisseerd door Ella Margolin, de zus van Dana. Waterslide, Diving Board, Ladder To The Sky is vanaf 20 mei beschikbaar en verschijnt op het label Secretly Canadian. Op 14 augustus staat Porridge Radio op HEAR HEAR!

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!You can download . You can also see interesting things about RICARDO VENTURA E GUILHERME FIUZA - P NICO

Title : RICARDO VENTURA E GUILHERME FIUZA - P NICO
Artist : Pânico Jovem Pan
Duration : 06:22
Size : 8.74 MB
Source : Youtube Music/Video
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Link do canal Cortes do +1:
youtu.be/XEy_JDq0YfY

Baixe o app Panflix:
panflix.com.br/

Inscreva-se no nosso canal:
youtube.com/panicojovempan

Entre no nosso site:
jovempanfm.com.br/

Facebook:
facebook.com/programapanico/

Siga no Twitter:
twitter.com/programapanico/

Instagram:
instagram.com/programapanico/

#Panico
#JovemPan
.
Assim como o Pânico, o novo Honda City Hatchback prova que é intenso em todos os sentidos.
Acesse: honda.com.br/automoveis/newcityhatchback?utm_source=jovem-pan&utm_medium=qr-code&utm_content=hab-autos_city-hb2022_sustain_awareness_jovem-pan_qr-code_fixo_nao-aplica_qr-code_qr-code_city_hatchback_projeto-jovem-pan&utm_campaign=pbc_hab-autos_city-hb2022_sustain_awareness_jovem-pan_qr-code


Maybe you also like the following: