Nieuwe single Ratmosphere – “A Simple Dream”

Ratmosphere is er klaar voor. Klaar voor de doorbraak, nadat ze Sound Track wonnen, gedraaid werden op Radio 1 en Willy en in het voorprogramma speelden van onder meer Black Box Revelation en Balthazar. Met die laatste trekt Ratmosphere deze week naar Duitsland om daar nog maar eens de support van een van de grootste Belgische bands te doen. Het duo omschrijft hun muziek als als glitterige art pop die wat doet denken aan de jaren tachtig. In zowel 2018 als 2020 brachten de broers al een album uit, maar het is toch pas sinds “Long Time” van vorig jaar dat Ratmosphere meer aandacht krijgt. En terecht.

Het duurt ongeveer een minuut vooraleer er gezongen wordt op het nieuwe “A Simple Dream”, maar dat betekent niet dat het daarvoor saai is. Vanaf de eerste seconde trekken leuke geluidjes de aandacht en nodigt het gitaarwerk uit om te dansen, wat versterkt wordt door de opzwepende drums. De zang met echo heeft iets weg van het tweestemmige van Balthazar en samen met het dromerige en zwoele aspect van de muziek lijkt hier een zomerhitje geboren te zijn.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!You can download . You can also see interesting things about OCTPATH TEASER Big Love 4K

Title : OCTPATH TEASER Big Love 4K
Artist : OCTPATH
Duration : 00:37
Size : 867.19 kB
Source : Youtube Music/Video
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

#OCTPATH
#4K


Maybe you also like the following: