Nieuwe single Sen Senra – “Aroma”

2022 loopt voorlopig uiterst gesmeerd voor Sen Senra. De in Madrid residerende artiest heeft tijdens de coronapandemie een behoorlijke metamorfose ondergaan op muziekaal vlak en dat resulteert in een bijzonder vruchtbare en succesvolle oogst. Begin juni mocht hij nog een van de grootste podia van Primavera Sound afsluiten en ook verder zit zijn zomeragenda bomvol festivals. Ook in het buitenland kunnen ze de geluidskunst van Sen Senra waarderen, zo blijkt uit zijn eerste shows buiten de Spaanse landgrenzen. Een artiest die je zeker in de gaten moet houden met andere woorden, dat illustreert hij op knappe wijze op zijn nieuwe single “Aroma”.

“Aroma” is pas de tweede single die we dit jaar van Sen Senra krijgen en het heeft er alle schijn naar dat hij volop aan het opbouwen is naar een nieuw album. Een verzameling nummers zou wat ons betreft meer dan welkom zijn, zeker omdat hij op “Aroma” kan overtuigen met een hoge kwaliteit. Het nummer typeert een speelse en zwoele instrumentatie die de zachte stem van de Spaanse zanger mooi accentueert. Een echte evolutie is er echter niet op deze single, al zorgen de blazers wel voor de nodige afwisseling in het totaalplaatje. Sen Senra laat ons proeven van de meest verfijnde aroma’s die de Spaanse muziek momenteel te bieden heeft, en dat smaakt niet verrassend naar meer!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.You can download . You can also see interesting things about MIA NONNA AMA EDWARD CULLEN - PARODIA ECLIPSE

Title : MIA NONNA AMA EDWARD CULLEN - PARODIA ECLIPSE
Artist : iPantellas
Duration : 02:38
Size : 3.62 MB
Source : Youtube Music/Video
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

SPONSOR:FORUM TWILIGHT
twilightedwardbella.forumcommunity.net/
AIUTIAMO TUTTI QUANTI LA NONNA 😀 CONDIVIDETE SUL VOSTRO PROFILO FACEBOOK ^^
iPantellas FAN PAGE
facebook.com/pages/iPantellas/292030795647?ref=search&sid=1503066981.3181749489..1
NONNA FAN PAGEhttp:// facebook.com/home.php#!/pages/MIA-NONNA-ACTIVITY/351116164747?ref=ts

Si ringrazia di cuore Shadow Tutorials per la bellissima anteprima 🙂


Maybe you also like the following: