Nieuwe single Simple Plan – “Wake Me Up (When This Nightmare’s Over)”

© Nathan Dobbelaere

“Wake Me Up (When This Nightmare’s Over)” is ondertussen de vierde single die we op ons bord krijgen van het aankomende nieuwe album Harder Than It Looks van de Canadese poppunkers Simple Plan. De vorige drie singles werden met gemengde gevoelens onthaald, maar we kunnen toch concluderen dat de band zich goed staande houdt tussen al het nieuwe jonge poppunkgeweld onder leiding van MGK en een herboren Avril Lavigne.

Simple Plan heeft altijd wel een kantje gehad dat gevoelig is voor drama en ook nu krijgen we deze kant te zien. Een pianomelodie opent de debatten waarna de band invalt en dezelfde melodie op gitaar speelt. Wanneer zanger Pierre Bouvier aan de beurt is, gaat de band net zoals op de vorige single “Congratulations” in palm mute modus. Het is de ideale opbouw om volledig los te barsten bij het refrein; ‘Wake me up when this nightmare’s over. Make it stop we won’t last much longer’, weerklinkt het luid door de boxen. Het verraadt net zoals bij al de vorige singles dat onder de luchtige poppunklaag dit misschien tekstueel wel het meest intense en zwaarmoedigste album kan worden van Simple Plan.

Ondanks de donkere wolken die zich blijkbaar samengepakt hebben boven het leven van zanger Bouvier klinkt het dat de band muzikaal in topvorm verkeert. Ze brengen muzikaal niks nieuws, maar zoals bij wel meer poppunkbands is dat niet zo erg. Het is de manier hoe ze het brengen die van belang is en dat doen ze nog steeds met de nodige kwaliteit. “Harder Than It Looks” is het eerste album van Simple Plan in zes jaar en verschijnt op 6 mei.

Instagram / Facebook / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.You can download . You can also see interesting things about RICARDO VENTURA E GUILHERME FIUZA - P NICO

Title : RICARDO VENTURA E GUILHERME FIUZA - P NICO
Artist : Pânico Jovem Pan
Duration : 06:22
Size : 8.74 MB
Source : Youtube Music/Video
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Link do canal Cortes do +1:
youtu.be/XEy_JDq0YfY

Baixe o app Panflix:
panflix.com.br/

Inscreva-se no nosso canal:
youtube.com/panicojovempan

Entre no nosso site:
jovempanfm.com.br/

Facebook:
facebook.com/programapanico/

Siga no Twitter:
twitter.com/programapanico/

Instagram:
instagram.com/programapanico/

#Panico
#JovemPan
.
Assim como o Pânico, o novo Honda City Hatchback prova que é intenso em todos os sentidos.
Acesse: honda.com.br/automoveis/newcityhatchback?utm_source=jovem-pan&utm_medium=qr-code&utm_content=hab-autos_city-hb2022_sustain_awareness_jovem-pan_qr-code_fixo_nao-aplica_qr-code_qr-code_city_hatchback_projeto-jovem-pan&utm_campaign=pbc_hab-autos_city-hb2022_sustain_awareness_jovem-pan_qr-code


Maybe you also like the following: