Nieuwe single Slow Crush – “Billow”

© CPU – Mathias Verschueren

Slow Crush heeft zijn naam niet gestolen, want de band is er eentje die langzaam maar zeker bemind wordt. Dat blijkt ook uit het grote aantal internationale concerten dat de band binnenkort zal spelen. Van de Verenigde Staten tot thuisbasis België, niets is te veel voor Slow Crush. In 2018 brachten ze hun eerste album Aurora uit en drie jaar later volgde hun tweede langspeler Hush, een plaat die ondanks de titel van een indrukwekkende wall of sound werd voorzien.

Hun nieuwe single “Billow” werd ook opgenomen tijdens de opnamesessies van Hush, maar verscheen uiteindelijk niet op het album. Hoe komt dat? De bandleden vonden dat het nummer niet binnen de plaat paste, gezien die een verhaal vertelt dat niet verstoord mag worden door andere songs. “Billow” dient dan ook als B-kantje van “Blue”. Dat alles betekent echter helemaal niet dat deze single geen goed nummer is. We worden meteen omvergeblazen door die wall of sound, zoals we die ook op Hush hoorden. Na een tiental seconden begint Isa Holliday met zingen in de stijl die we van haar gewend zijn. Bij gebrek aan uitgesproken riffs zoals op hun debuutplaat is het dan ook haar stem die het geheel tot de allerlaatste seconde op knappe wijze bij elkaar houdt. Alweer sterk werk van de Belgisch-Britse band.

Op 8 april start de band hun tournee doorheen de Verenigde Staten.  Exact 6 maanden later treden ze op in de Cactus Club.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.You can download . You can also see interesting things about RICARDO VENTURA E GUILHERME FIUZA - P NICO

Title : RICARDO VENTURA E GUILHERME FIUZA - P NICO
Artist : Pânico Jovem Pan
Duration : 06:22
Size : 8.74 MB
Source : Youtube Music/Video
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Link do canal Cortes do +1:
youtu.be/XEy_JDq0YfY

Baixe o app Panflix:
panflix.com.br/

Inscreva-se no nosso canal:
youtube.com/panicojovempan

Entre no nosso site:
jovempanfm.com.br/

Facebook:
facebook.com/programapanico/

Siga no Twitter:
twitter.com/programapanico/

Instagram:
instagram.com/programapanico/

#Panico
#JovemPan
.
Assim como o Pânico, o novo Honda City Hatchback prova que é intenso em todos os sentidos.
Acesse: honda.com.br/automoveis/newcityhatchback?utm_source=jovem-pan&utm_medium=qr-code&utm_content=hab-autos_city-hb2022_sustain_awareness_jovem-pan_qr-code_fixo_nao-aplica_qr-code_qr-code_city_hatchback_projeto-jovem-pan&utm_campaign=pbc_hab-autos_city-hb2022_sustain_awareness_jovem-pan_qr-code


Maybe you also like the following: