Nieuwe single sonayou – “hold the line”

We hebben sonayou hier al een tijdje op onze radar, maar sinds kort weet ook de rest van Vlaanderen wat de jonge zangeres in haar mars heeft. Valentine trad namelijk aan in het populaire VTM-programma I Can See Your Voice en blies de juryleden omver met haar stem. En zoals dat dan gaat, moet het ijzer gesmeed worden nu het heet is. Met “hold the line” brengt ze een nieuwe single uit, die toch wel een andere kant van sonayou toont, zeker na de ietwat chillere en dromerige muziek die we te horen kregen op chaos.

Met “hold the line” katapulteert sonayou ons terug in de tijd, want het lijkt wel alsof we in een of andere eighties discotheek terechtkomen. Het nummer wordt gedragen door knallende en doordringende beats met daarover de dromerige stem van de zangeres. Op die manier doet de track een beetje denken aan pakweg The Subs, die met dit genre een vol Sportpaleis aan het dansen kreeg. Eentje om op los te gaan in donkere clubs dus, zoveel is zeker.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.You can download . You can also see interesting things about OCTPATH TEASER Big Love 4K

Title : OCTPATH TEASER Big Love 4K
Artist : OCTPATH
Duration : 00:37
Size : 867.19 kB
Source : Youtube Music/Video
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

#OCTPATH
#4K


Maybe you also like the following: