Nieuwe single Ty Segall – “Saturday Pt. 2”

Het jaar dat Ty Segall niet met nieuwe muziek komt, zal het jaar zijn dat hij sterft, vermoeden we. Als hij niet zelf nummers uitbrengt, dan zit hij wel aan de knoppen en als hij dat al niet doet, dan is hij hoogstwaarschijnlijk op tour. De man ademt muziek en komt in juli met zijn zoveelste plaat. “Hello, Hi” heet het nieuwste album van de rammelrocker dat op 22 juli verschijnt en vorige maand konden we daar al de furieuze titeltrack uit horen. Nu verschijnt met “Saturday Pt. 2” een volledig ander soort nummer.

Waar fuzz regeerde op de vorige single, zijn het dit keer de psychedelische rockvibes die naar boven komen. Denk aan Marc Bolan en je weet meteen wat we bedoelen. Ty Segall is duidelijk gaan plukken uit werk van Sleeper om met deze heerlijk gemoedelijke single op de proppen te komen. De gitaar blijft rustig zijn werk doen terwijl Segall er heel chill over blijft zingen. Met een saxofoonsolo van Mikal Cronin, wordt het geheel allemaal wat zwoeler, wat ervoor zorgt dat we nu al kunnen zeggen dat die nieuwe plaat een bont allegaartje wordt.

Op 13 augustus speelt Ty Segall in OLT Rivierenhof. Tickets zijn via deze link nog steeds te koop.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.You can download . You can also see interesting things about MIA NONNA AMA EDWARD CULLEN - PARODIA ECLIPSE

Title : MIA NONNA AMA EDWARD CULLEN - PARODIA ECLIPSE
Artist : iPantellas
Duration : 02:38
Size : 3.62 MB
Source : Youtube Music/Video
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

SPONSOR:FORUM TWILIGHT
twilightedwardbella.forumcommunity.net/
AIUTIAMO TUTTI QUANTI LA NONNA 😀 CONDIVIDETE SUL VOSTRO PROFILO FACEBOOK ^^
iPantellas FAN PAGE
facebook.com/pages/iPantellas/292030795647?ref=search&sid=1503066981.3181749489..1
NONNA FAN PAGEhttp:// facebook.com/home.php#!/pages/MIA-NONNA-ACTIVITY/351116164747?ref=ts

Si ringrazia di cuore Shadow Tutorials per la bellissima anteprima 🙂


Maybe you also like the following: