Nieuwe single UMM – “Carry You”

@Mayli Sterkendries

UMM is goed op weg om een vaste waarde in het Belgisch muziekcircuit te worden. De band rond Lise Daelemans maakt experimentele popmuziek en lanceerde in 2019 haar eerste ep, The Good Side. Twee jaar later volgde er met Libra een tweede ep. Ook live heeft de groep zich al een hele weg getimmerd doorheen zalen in zowel België als Duitsland en Oostenrijk. Met “Carry You” is er nu ook de eerste single van hun debuutalbum Deep Sea Diver, dat er dit najaar aankomt. Daarin werd naar eigen zeggen gezocht naar een balans tussen elektronica en warme, akoestische klanken.

Daar lijken ze met “Carry You” alvast wonderwel in te slagen. Het nummer begint erg elektronisch, waarbij meteen ook de warme stem van Daelemans opvalt. Vanaf het refrein bloeit alles volledig open tot een dansbaar en organisch geheel. De synthklanken dragen veel warmte en zachtheid in zich en vormen een perfecte combinatie met het zomerse gitaargeluid. Al deze elementen worden bovendien versterkt door flarden elektronische gitaar die het geheel nog meer doen opleven. Met dit nummer levert UMM een heerlijk voorproefje af, waardoor we alvast uitkijken naar het volledige album.

Instagram / Facebook

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!You can download . You can also see interesting things about MIA NONNA AMA EDWARD CULLEN - PARODIA ECLIPSE

Title : MIA NONNA AMA EDWARD CULLEN - PARODIA ECLIPSE
Artist : iPantellas
Duration : 02:38
Size : 3.62 MB
Source : Youtube Music/Video
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

SPONSOR:FORUM TWILIGHT
twilightedwardbella.forumcommunity.net/
AIUTIAMO TUTTI QUANTI LA NONNA 😀 CONDIVIDETE SUL VOSTRO PROFILO FACEBOOK ^^
iPantellas FAN PAGE
facebook.com/pages/iPantellas/292030795647?ref=search&sid=1503066981.3181749489..1
NONNA FAN PAGEhttp:// facebook.com/home.php#!/pages/MIA-NONNA-ACTIVITY/351116164747?ref=ts

Si ringrazia di cuore Shadow Tutorials per la bellissima anteprima 🙂


Maybe you also like the following: