Win duoticket voor Everything UK van Democrazy (met o.a. Peter Doherty, The Lounge Society en Gold Panda)

© CPU – Stijn Verbruggen

Van 10 tot 21 mei 2022 pakt Democrazy uit met een gloednieuw festival. Everything UK zet Britse bands in de kijker, omdat het wegens Brexit voor sommige bands moeilijker is geworden de overstap te maken naar Europese vasteland. Op de line-up alvast heel wat moois met als uitschieter Peter Doherty in de Handelsbeurs op 11 mei, toch wel een van de iconen van het land. Daarnaast valt er ook heel wat te ontdekken. Op 18 mei is er SIPHO. dat een mix van soul en r&b brengt, op 19 mei krijg je de geweldige, frisse indie van Lime Garden en op 20 mei komt met The Lounge Society dé postpunkbelofte van het jaar langs. Tot slot is er op 21 mei ook nog dansbare muziek van Gold Panda. Al deze te ontdekken bands spelen trouwens in de Charlatan van Gent, een meer Britse locatie kunnen we ons ook niet inbeelden. Er is overigens nog meer te ontdekken via de volledige line-up, die je hier terug kan vinden.

Voor elk van bovenstaande concerten mogen we dus een duoticket weggeven. Ga je liever op ontdekkingsreis of wil je de oude garde nog eens aan het werk zien? Aan jou de keuze! Je kan eigenlijk geen foute keuze maken. Het enige wat je moet doen is een antwoord geven op volgende vraag: Hoe heet het label dat de eerste single van The Lounge Society uitbracht? Mail je antwoord, je gegevens en een bewijs dat je onze Facebookpagina leuk vindt, en/of onze Instagram volgt naar [email protected] (met als onderwerp Wedstrijd (band(s) naar keuze) Dansende Beren). Veel succes!

Koop je liever zelf een ticket? Rep je dan naar de website van Democrazy!You can download Win duoticket voor Everything UK van Democrazy (met o.a. Peter Doherty, The Lounge Society en Gold Panda). You can also see interesting things about CRAZY KAREN FREAKS OUT ON ME

Title : CRAZY KAREN FREAKS OUT ON ME
Artist : Jack Doherty
Duration : 10:50
Size : 14.88 MB
Source : Youtube Music/Video
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

CRAZY KAREN FREAKED OUT ON ME!

GO WATCH ZACK AND NATALIES FIRST YOUTUBE VIDEO:
youtu.be/NsfToVmCjZ8

Thank you guys so much for watching, make sure to LIKE the video and SUBSCRIBE!!

Follow Me On My Other Socials:
Instagram: @jack.doherty ~ instagram.com/jack.doherty/
Snapchat: @jack.dohertyy ~ snapchat.com/add/jack.doh...
Twitter: @DohertyJackk ~ twitter.com/Dohertyjackk
TikTok : @Jackdoherty ~ tiktok.com/@jackdoherty

For all business email: [email protected]

If you see this comment "Notifications On" for a shoutout in my next video!


Maybe you also like the following: